Asperger szindrómás kisfiút nevelő anya írásai az kezdetektől

Krumplis tészta masnival

Krumplis tészta masnival

Mi van ha nem is autista?

2023. január 29. - Aspianya

Be kell vallanom, hogy ez a kérdés ott lebeg a szemeim előtt minden nap. Minél többet olvasok az autizmusról annál több dolgot találok, ami K-ra nem igaz. Mostanában azt gondolom, hogy csak szociálisan szorongó. Annak a kórképnek minden szava igaz rá. Lehet, hogy egy diagnózis nem diagnózis? Szívem szerint megnézetném máshol is, de 1. nagy a várólista, 2. sajnálnám kitenni egy következő vizsgálatnak, 3. ez a legmeggyőzőbb-. hogy a férjem nem kételkedik a diagnózisban. Szerinte helytálló, nem is érti, hogy én miért kételkedek. 

Egyébként piszok kemény napjaink vannak. K. beteg, egy hete, megfázásos tünetek, szűnni nem akaró köhögés, orrdugulás, láz. :-( Elvislehetetlenné vált tőle. Arra jöttem rá, hogy a betegség túlingerli, és az idegrendszere készen van, túltelítődött. Alig lehet kivinni, sírva jött velem vásárolni, amikor már üres volt a hűtő. Nem eszik szinte semmit, a krumplikrokett, amit nagy büszkén csináltam egyáltalán nem ízlett neki. Készítettem neki krumplis tésztát masni tésztával. Ez az a kaja, amit megeszik bármikor, és amit elkészítek, amikor beadom a törölközőt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://aspergernapok.blog.hu/api/trackback/id/tr7618037082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása